Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thief - co i jak? (GW2)

Reminisce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Otóż niedawno zaczęłam grać w GW2 i nie mam bladego pojęcia jak ładować te wszystkie punkty w slot skills/traitsy i w co ładować w itemkach (power, precision etc). Pomógłby ktoś? :)

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Bronie: S/P lub D/P (do tego albo druga kombinacja albo shortbow)

Traity to do 80 lvl wedle uznania aby było coś ala to(na 80 zrobisz już inne pod siebie):

http://en.gw2skills.net/editor/?fYEQNAsaVlcmiP3ey5E/5Ey2jdqC5JuHMlR1UaFoJA-jEyAYrFNSQiIZJZJviox2HKiGruGT5SEVbwLiWNA-w

Skille to też jak wolisz.

W itemkach staraj sie power i własnie precision ale też może być np trochę vitality.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

http://gw2skills.net/editor/?fYAQNAsYVlUmaPHey0E+JFy2jeSn4JuCWoODcql6FA-jgCBYOCikGAEBgUBQJSFRjtMsIasqFYqSJVXSQ2doIa1SBMqwI-e

Tutaj masz moją propozycję, skupiłem się głównie na crit dmg, który wynosi 97%, a 63% crit chance zapewnia je bardzo często.

Nie zapomniałem również o inwestycji w odrobinę touchness i vitality, co możesz zauważyć w traitach jak i zarówno w eq.

Build powinien się sprawdzić w pve, umiejętności od 6 do końca wybierasz oczywiście zależnie od sytuacji - nauczysz się w trakcie co na jakich instancjach jest przydatne :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...